Passie, passie, en nog eens passie .......

Een aantal jaren geleden "herontdekte" ik de schoenen die origineel in de jaren 70, 80 en 90 waren gemaakt.

Ik kocht ze voor mijzelf en combineerde ze met "moderne" nieuwe kleding. Ik kreeg altijd veel complimenten over de vintage schoenen die ik droeg van vrienden en kennissen, maar ook vaak van onbekende mensen op straat!

Op een gegeven moment had ik zelf echt te veel en besloot wat van mijn collectie te verkopen. Ik merkte dat veel mensen interesse hadden en dat echte mooie vintage slecht te vinden was maar ook erg gewild was.

Ik besloot zelf in te gaan kopen en verkopen en heb nu van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik kan nog steeds vreselijk genieten van de leuke reacties van mensen die ik elke keer weer blij maak met hun gekochte vintage.

Ik draag zelf nu alleen nog maar vintage aan mijn voeten, ik wil niets anders meer! Soms koop ik spullen in maar raak ik er zelf verliefd op, dan kan ik ze niet meer verkopen en belanden ze in mijn eigen kast, maar die puilt al vreselijk uit, hahaha. Soms moet ik dan toch echt weer wat uit mijn privé collectie verkopen helaas ....

Ze zijn zo bijzonder van vorm en kleur, maar vooral het materiaal wat gebruikt wordt is van een mooie kwaliteit.

Vaak zacht kalfsleder, mooi bont, leder gevoerd en mooi gedetailleerd afgewerkt. Vrouwlijke modellen waar je je als vrouw mooi in voelt!

Laarzen die je hoog kunt dragen, maar vaak ook met een omslag of helemaal laten afzakken tot een enkellaars, multifunctioneel en super apart dus.

Het mooie aan vintage is dat elk exemplaar uniek is. Je zult dus ook niemand anders in dezelfde laarzen of pumps zien lopen. Geen massa mode dus! Hier in de webwinkel staat voor elk wat wils, hoge hakken, stoere boots, oxford schoenen, lekkere bontlaarzen, noem maar op.
 

Ik ben voortdurend op zoek voor jullie naar leuke maar vooral bijzondere en unieke (pronk)stukken.  

Ben je ook helemaal weg van deze stijl? Snuffel dan maar snel rond in onze webwinkel!

Groetjes, Sas

© 2011 - 2024 Vintage Paradijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel